Koerskaart Duurzaam in Flex

  Tool

Een aantrekkelijker werkgever worden, het ziekteverzuim verlagen of de productiviteit verbeteren. Wat je motief ook is, je wil een start maken met duurzame inzetbaarheid voor flexkrachten. Maar waar begin je?


De Koerskaart ‘Duurzaam in Flex’ van STAF helpt je een vliegende start te maken. Het werkt eenvoudig en leidt tot concrete afspraken, omdat de Koerskaart fungeert als ‘externe deskundige’ en procesbegeleider in één. Er is geen voorbereiding nodig: je zorgt dat er van de uitzendorganisatie, de opdrachtgever en optioneel uitzendkrachten 1 of 2 vertegenwoordigers aan tafel zitten.


Hoe werkt het?


Je legt de grote poster in het midden en volgt met elkaar de vragen. Noteer de antwoorden op de poster zelf, op post-its of noteer de antwoorden direct digitaal. Zo maken jullie bijvoorbeeld afspraken over de inwerkprocedure, contactpersoon, ontwikkeling, de afstemming tussen opdrachtgever, uitzendbureau en flexkracht, etc. Niet alle vier de thema’s hoef je te bespreken, een selectie is ook mogelijk. Doe je ze alle vier, houd dan rekening met een afspraak van 2 uur. 


Het resultaat: in korte tijd resultaatgerichte afspraken, waar alle partijen mee aan de slag kunnen om te verbeteren én een verstevigde partnerrelatie. Aan de slag met de Koerskaart ‘Duurzaam in Flex’ ? Bestel de Koerskaart bij STAF door een email te sturen naar info@arboflexbranche.nl. De Koerskaart wijst de weg.


In plaats van een postervariant liever de digitale tool? Deze kun je kosteloos onbeperkt inzetten. Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.