Direct en doelgericht aan de slag als preventiemedewerker

  Tool

Ben jij de preventiemedewerker binnen jouw uitzendorganisatie? Onze wegwijzer helpt je direct en doelgericht op weg! Zo kun je al snel de juiste aanpak kiezen voor jouw organisatie én bewust kiezen wat je wel en niet doet. Bestaande kennis en hulpmiddelen kun je hierbij direct inzetten.

Maak je eigen plan van aanpak

Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft de Wegwijzer Preventiemedewerker speciaal ontwikkeld voor preventiemedewerkers bij uitzendorganisaties. Dit online hulpmiddel helpt je snel op weg om je eigen plan van aanpak te creëren. Met aandacht voor bijvoorbeeld: preventie- en verzuimbeleid, risicoinventarisatie en -evaluatie, kwaliteit van gebouwen en werkplekken, psychosociale arbeidsbelasting en voorbereiding op noodsituaties.

Per thema krijg je in een notendop relevante kennis, filmpjes, aandachtspunten en hulpmiddelen aangereikt om effectief aan de slag te gaan. Steeds met aandacht voor de denkfase, praktische uitvoering en bewaking van de voortgang. Ook kun je jouw kennis (blijven) toetsen in de digitale leeromgeving. Dan weet je waar je staat.

Meld je aan voor de Wegwijzer Preventiemedewerker

Preventiemedewerkers in de uitzendbranche kunnen de wegwijzer gratis gebruiken. Je hoeft alleen te registreren. Dan kun je de tool drie maanden gebruiken. Je kunt de wegwijzer dan ook als naslagwerk downloaden. Later opnieuw aanmelden voor de online versie, kan ook. En wanneer je meerdere preventiemedewerkers wilt aanmelden is er een aparte beheermodule. Probeer het direct en meld je aan!

Naar het aanmeldformulier voor de Wegwijzer Preventiemedewerker