Iedereen moet tot zijn pensioen eerlijk, gezond en veilig kunnen werken.

  In de media   |   12-09-2018

Het programma Eerlijk, Gezond en Veilig Werk van de Rijksoverheid richt zich op het stimuleren van goed werkgeverschap bij alle werkgevers; groot en klein, binnen elke branche. Goed werkgeverschap houdt in dat werkgevers zorgen voor eerlijk, gezond en veilig werk. Bijvoorbeeld door alle werknemers in het bedrijf van de juiste beloning te voorzien en door te zorgen voor een veilige werkplek, waar werknemers zonder gezondheidsschade kunnen werken. Dit is in het belang van zowel werknemers als werkgevers. 

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van dit programma, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van de Rijksoverheid. Zij houden u dan op de hoogte van de activiteiten van het programma Eerlijk, Gezond en Veilig Werk. Zonder deze aanmelding zullen zij u verder geen informatie meer zenden. 

Landelijke bijeenkomst op 7 november
Daarnaast nodigt de Rijksoverheid u graag uit voor de eerste landelijke bijeenkomst van het programma Eerlijk, Gezond en Veilig Werk van het ministerie van SZW op woensdagmiddag 7 november 2018 in de Broodfabriek te Rijswijk. De bijeenkomst zal worden geopend door staatssecretaris Tamara van Ark. 

Meer informatie en hoe u zicht meteen kunt aanmelden, vindt u via deze link.

 

Zie ook